Wil jij ook door de bomen het bos (weer) zien?
27 juli 2021 

Wil jij ook door de bomen het bos (weer) zien?

Als ondernemer, bestuurder, project- of HR manager ben je druk met je dagelijkse werkzaamheden. Er moet beleid worden uitgestippeld, nieuwe mensen moeten worden gerekruteerd, maar we hebben ook te maken met mensen die weggaan en er het een en ander voor geregeld moet worden. Je hebt te maken met procedures optimalisatie van instroom- retentie- en uitstroomprocessen. Je bent druk met software en interne communicatie en dan moet je ook nog werken aan de vitaliteit & preventie van je medewerkers of wil je daarmee aan de slag binnen jouw ideale vitale leef- leer of werkomgeving. Waar begin je? Wat is er nodig? Wat wil jij bereiken? Wat wil de organisatie of het MT? Wellicht is het dan handig om tijdelijke expertise in te zetten.

En dan is daar het moment, dat er aandacht is voor het inrichten van jouw ideale vitale omgeving, maar waar begin je dan? Er zijn ontzettend veel tools, producten en diensten op de markt, maar wat is er op dat moment echt nodig?De vitaliteitsmakelaars® kunnen wellicht helpen! De vitaliteitsmakelaars® zijn experts op diverse vlakken en hebben een speciale opleiding tot vitaliteitsmakelaar® gevolgd. Ze hebben hun sporen verdiend binnen verschillende omgevingen en zijn expert in het verbinden, preventie en duurzame inzetbaarheid. Je gaat met ons de overeenkomst aan en bepalen samen wie, wanneer, wat en voor welke periode er aan de slag gaat op kantoor of (digitale) omgeving. Je hebt dan een expert binnen je team waarvan je heel gemakkelijk de uren kunt opschalen of afschalen. Inzet wanneer het nodig is, ideaal toch?

Tijdelijke inhuur

Extra slagkracht op het gebied van duurzame inzetbaarheid en preventie? Bepaal zelf voor hoe lang dat jij acht dat het nodig is! Vanaf één dag in de week plaatsen we interim Vitaliteitsmakelaars® bij bedrijven, organisaties en overheden die op zoek zijn naar inspiratie, netwerk van experts, producten en diensten rondom duurzame inzetbaarheid of een verbindende partner willen hebben om kennis op de HR afdeling te vergroten op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid. Door het leveren van kennis, kunde, capaciteit en tools slagen de vitaliteitsmakelaars® erin effectief aan de slag te gaan met de vitaliteit van inwoners/ medewerkers, zodat je kunt richten op de kernactiviteiten. Dit doen wij vanuit ons kantoor of gewoon op de werkvloer, we zijn tijdelijk een verlengstuk van je organisatie en handelen vanuit je naam, Jouw belang is ons belang! Een maatwerk oplossing die bij je behoefte, strategie- en budget past, dat wil jij toch ook?

Wil je dus sparren, extra (tijdelijk) capaciteit, een overzicht van experts/ producten/ diensten welke ingezet kunnen worden bij jouw organisatie, of wil je extra handen en een frisse blik? Denk er dan aan om een vitaliteitsmakelaar® in te huren.

Inhuren, detacheren, interim of expertsessie

De vitaliteitsmakelaars® werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jouw op kantoor of binnen de omgeving waar jij inwoners/ medewerkers gezonder en of vitaler wil laten worden. Op deze manier haal je een verbinder met specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct iemand aan te moeten nemen.

Voordelen:
– Flexibele overeenkomst
– Gedreven verbinders in je organisatie
– Experts op ieder niveau

Inhuren van een vitaliteitsmakelaar® als tijdelijk verlengstuk voor een vitale organisatie of omgeving

 • Bij ziekte of afwezigheid bij bv zwangerschapsverlof
 • Piekmoment van uitvoerende activiteiten
 • Analyseren van optreden problemen ten aanzien van gezondheid
 • Opstellen van voorstellen voor de oplossing ervan
 • Evalueren van uitgevoerde voorstellen
 • Adviseren van het management over de oplossing van gezondheid issues
 • Bijdragen aan het formuleren van het gezondheidsbeleid op lange termijn
 • Leggen van verbindingen met externe experts om d.m.v. opleidingen of inzet van workshops gezondheidsproblemen op te lossen of juist te
  voorkomen
 • Overleggen met specialisten en aansturen en beheren van (delen) van het preventieprogramma
 • Onderhouden van relevante in- en externe contacten en volgen van marktontwikkelingen
 • Ontwikkelen managementinformatie
 • Tijdelijke oplossing voor In-between HR/ preventie medewerkers in je organisatie
 • Aanjagen en uitvoeren van een lokaal preventieakkoord
 • Van brainstorm tot uitvoering van een project en er zijn extra helpende handjes nodig.
 • Vraag en aanbod bij elkaar brengen binnen een leef- leer of werkomgeving
 • Opstellen van een duurzaam programma voor een vitale leef- leer of werkomgeving

Meer informatie over het inhuren van een vitaliteitsmakelaar® klik hier

vitaliteitsmakelaars

Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-) ✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen