Eerste 100 leden voor verbinders vitale groei!
05 april 2021 

Eerste 100 leden voor verbinders vitale groei!

Nog geen 2 maanden geleden zeiden Anita en ik tegen elkaar: “Laten we het maar gewoon doen, we starten een groep met gelijkgestemden op en gaan met ze in verbinding.” Nu zijn we inmiddels over de 100 leden heen en gaan we pas echt los, want we hebben hele plannen! Ongeveer een jaar geleden deed ik een oproep op linkedin of er mensen zijn, die mij wellicht konden helpen met het schrijven van een opleiding. Anita Verstappen reageerde direct enthousiast en samen zijn we nu ongeveer een jaar bezig met het uitschrijven van alle onze plannen. Onze visie: Lokaal samenwerken aan vitaliteit en gezondheid met een gezamenlijke ambitie waar vraag en aanbod bij elkaar komt door inzet van een vitaliteitsmakelaar, levert gezonde en vitale lokale communities op.

Inmiddels zijn we vele stappen verder en gaan we bijna aan de slag met de Vitaliteitsmakelaars Academy. Vanuit onze GRATIS groep met gelijkgestemden: Verbinders voor vitale groei, zijn we in gesprek aan het gaan met verbinders via onze online evenementen. Ben je een ambitieuze verbinder, ondernemer, HR manager, (sport)coach, trainer, of expert? Wil jij jouw werk- of leefomgeving vitaler en gezonder maken? Werken aan een succesvolle vitaliteitscommunity die impact maakt en zo bijdraagt een een gezonder, vitaler en veerkrachtiger Nederland? Yes, dan zit je goed bij de Community voor vitale groei! Samen met andere gelijkgestemden die elkaar inspireren, van elkaar leren en hun vitaliteitscommunity willen laten groeien, sluit dan aan via deze link.

Gratis Ebook

Zet preventie op de agenda! Wil jij dat medewerkers en of inwoners lekker in hun vel zitten en zo beter in staat zijn om gezondere keuzes te maken? Start als vitaliteitsmakelaar een lokale vitaliteitscommunity.
Om concreet te werken aan een lokale vitale leef- leer- of werkomgeving geven we de 10 gratis tips weg om dit succesvol te organiseren. Of je nu een HR manager bent binnen een bedrijf of lokaal als (sport)coach, docent, aanbieder betrokken bent bij een lokaal preventie of sport akkoord. Samenwerken en verbinden is het sleutelwoord. We leiden verbinders op voor vitale groei. Wij helpen je met het inrichten van een lokale vitaliteitscommunity met als doel om op een gemakkelijke manier de werk- leer- of leefomgeving vitaler en gezonder te maken.

Meer weten? Download snel het GRATIS 10 stappen-plan. Dit is een korte samenvatting van de opleiding tot Vitaliteitsmakelaar®
Hierin is opgenomen:

  • Wat de stappen zijn om een succesvolle lokale vitaliteitscommunity in te richten
  • Hoe je vitaal leiderschap moet inzetten om lokaal succesvol te zijn
  • Wat voor soorten modellen er zijn om vitaal te groeien
  • Hoe je verbinding maakt met je doelgroep en ze zo vitaler en gezonder kunt maken met een lokale vitaliteitscommunity

Diverse webinars Vitale groei 

Start jouw vitaliteitscommunity voor een vitale werk- leer en of leefomgeving!

Ontdek de manier om lokaal een vitaliteitscommunity op te zetten en laat deze groeien door te verbinden.

  • Leer wat de Vitaboom is en wat deze kan betekenen voor jezelf en je omgeving
  • Ervaar de voorbeelden van werk- leer- en leefomgevingen, welke zichtbaar groeien om zo mensen vitaler en gezonder te maken.
  • Start en activeer je eigen vitaliteitscommunity in deze 4-daagse training
  • Deze workshops zijn geschikt voor ambitieuze verbinders binnen bedrijven, overheden, gemeenten en wijken.

Schrijf je in via deze link

Online Vitaliteitsmakelaars Academy binnenkort van start

 De online Vitaliteitsmakelaars Academy: Hoe je een lokale vitaliteitscommunity inricht voor vitale groei van werk- leer en leefomgevingen

Als lokale vitaliteitsmakelaar verbind jij vraag en aanbod aan elkaar. Wat is er nodig voor het inrichten van een vitale omgeving? Wat wil je doelgroep? Wat is jouw rol hierin? Hoe zet je de juiste tools in? Wat maakt jou de verbinder van vitale groei? Een duurzaam model voor een ideale werk- leer- of leefomgeving. Leer hoe je vitaliteit kan laten groeien door te verbinden. Binnenkort meer hierover.

 

Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-) ✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen