vitaliteitsmakelaars

Interim inzet Vitaliteitsmakelaars®

Tijdelijk verlengstuk voor een vitale organisatie of omgeving

Vitaal groeien door inzet van Vitaliteitsmakelaars®

Extra slagkracht op het gebied van duurzame inzetbaarheid en preventie? Bepaal zelf voor hoe lang dat jij acht dat het nodig is! Vanaf één dag in de week plaatsen we interim Vitaliteitsmakelaars® bij bedrijven, organisaties en overheden die op zoek zijn naar inspiratie, netwerk van experts, producten en diensten rondom duurzame inzetbaarheid of een verbindende partner willen hebben om kennis op de HR afdeling te vergroten op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid. Door het leveren van kennis, kunde, capaciteit en tools slagen de vitaliteitsmakelaars® erin effectief aan de slag te gaan met de vitaliteit van inwoners/ medewerkers, zodat je kunt richten op de kernactiviteiten. Dit doen wij vanuit ons kantoor of gewoon op de werkvloer, we zijn tijdelijk een verlengstuk van je organisatie en handelen vanuit je naam, Jouw belang is ons belang! Een maatwerk oplossing die bij je behoefte, strategie- en budget past, dat wil jij toch ook?


Wanneer een interim Vitaliteitsmakelaar® inzetten? 

 • Bij ziekte of afwezigheid bij bv zwangerschapsverlof
 • Piekmoment van uitvoerende activiteiten
 • Analyseren van optreden problemen ten aanzien van gezondheid
 • Opstellen van voorstellen voor de oplossing ervan
 • Evalueren van uitgevoerde voorstellen
 • Adviseren van het management over de oplossing van gezondheid issues
 • Bijdragen aan het formuleren van het gezondheidsbeleid op lange termijn
 • Leggen van verbindingen met externe experts om d.m.v. opleidingen of inzet van workshops gezondheidsproblemen op te lossen of juist te       
        voorkomen
 • Overleggen met specialisten en aansturen en beheren van (delen) van het preventieprogramma
 • Onderhouden van relevante in- en externe contacten en volgen van marktontwikkelingen
 • Ontwikkelen managementinformatie
 • Tijdelijke oplossing voor In-between HR/ preventie medewerkers in je organisatie
 • Aanjagen en uitvoeren van een lokaal preventieakkoord
 • Van brainstorm tot uitvoering van een project en er zijn extra helpende handjes nodig.
 • Vraag en aanbod bij elkaar brengen binnen een leef- leer of werkomgeving
 • Opstellen van een duurzaam programma voor een vitale leef- leer of werkomgeving

De vitaliteitsmakelaars® werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jouw op kantoor of binnen de omgeving waar jij inwoners/ medewerkers gezonder en of vitaler wil laten worden. Op deze manier haal je een verbinder met specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct iemand aan te moeten nemen.

vitaliteitsmakelaars

Waarom Vitaliteitsmakelaars®

De vitaliteitsmakelaar inspireert, organiseert en faciliteert op het snijvlak van overheid, bedrijfsleven, vitale aanbieders en inwoners en werkt samen om de stad of gemeente gezonder en vitaler te maken. De vitaliteitsmakelaar kan ook de schakel op tactisch en of operationeel niveau en schroomt niet om ook in de wijken maatschappelijk gezondheidsprojecten op te zetten en zelf aan de slag te gaan.

"De verbinders voor vitale groei in jouw ideale leef- leer of werkomgeving"
 • Opgeleid om te kijken wat er echt nodig is in een organisatie
 • Werkt samen met experts op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid
 • Specialistische achtergronden op diverse gebieden
 • Binnen een week een vitaliteitsmakelaar® in jouw team
 • In alle trajecten de ondersteuning die op dat moment nodig is.


Als Vitaliteitsmakelaar® beweeg ik als onafhankelijk procesbegeleider stel ik specifieke vragen waardoor de vitaliteitsspeerpunten binnen onze maatschappelijke domeinen helder worden. Hierdoor komt men vanzelf in een natuurlijke beweging en tijdens deze procesactivering kan het vitaliteitsaanbod efficiënt worden gefaciliteerd.
Anita Verstappen - Vitaliteitsmakelaar®
Vitaliteit start vanuit de kern. Mijn drive is om bedrijven, inwoners en organisaties letterlijk in beweging te brengen. Het begint vanuit je eigen kernwaarden en moet goed aansluiten op je DNA. Of het nu gaat om vitaliteit op de werkvloer, stad of organisatie. Ik ga altijd aan de slag met een concrete vraag of behoefte en zet mijn netwerk en expertise in en kom met concrete oplossingen en breng dus vraag en aanbod bij elkaar.
Marcel de Visser - Vitaliteitsmakelaar®

Kies voor een interim Vitaliteitsmakelaar®

De vitaliteitsmakelaars® zijn experts op diverse vlakken en hebben een speciale opleiding tot vitaliteitsmakelaar® gevolgd. Ze hebben hun sporen verdiend binnen verschillende omgevingen en zijn expert in het verbinden, preventie en duurzame inzetbaarheid. Je gaat met ons de overeenkomst aan en bepalen samen wie, wanneer, wat en voor welke periode er aan de slag gaat op kantoor of (digitale) omgeving. Je hebt dan een expert binnen je team waarvan je heel gemakkelijk de uren kunt opschalen of afschalen. Inzet wanneer het nodig is, ideaal toch? 

Wil je dus sparren, extra (tijdelijk) capaciteit, een overzicht van experts/ producten/ diensten welke ingezet kunnen worden bij jouw organisatie, of wil je extra handen en een frisse blik? Denk er dan aan om een vitaliteitsmakelaar® in te huren.

“Om groei te realiseren moet je weten waar je staat en waar je naartoe wilt en inzetten op wat op dat moment nodig is”

Flexibele overeenkomst

Iemand in aannemen en is een grote stap. Via de Vitaliteitsmakelaars® is de stap om een verbinder op het gebied van vitale groei in te huren snel gemaakt. Je zit namelijk nooit vast aan lange, vaste of ingewikkelde overeenkomsten. Je kunt rustig verkennen hoe onze expertise aansluit bij jouw organisatie of omgeving.
Gedreven verbinders

Onze Vialiteitsmakelaars® zijn stuk voor stuk gedreven. Ze zijn innovatief, hebben een luisterend oor, geven graag richting, inspireren en creëren en gaan uitdagingen niet uit de weg. Ze kijken wat nodig is voor het beste resultaat en hebben passie om de juiste verbindingen te leggen. Preventie & vitaliteit zit in het DNA van een vialiteitsmakelaar® en ze staan te trappelen om aan de slag te gaan!


Experts op ieder niveau

Bij de vitaliteitsmakelaars® heb je alle kennis rondom preventie, vitaliteit en gezondheid in huis. We hebben generalisten en experts binnen onze gelederen; ideaal voor een interim klus. We kunnen dit zowel online als offline verzorgen, geheel afhankelijk wat er nodig is. Voor ieder vraagstuk hebben we wel een product/ dienst of tool welke we kunnen inzetten. Of je nu een sparringspartner zoekt of een adviseur voor het maken van beleid. 
blocnote vitaliteitsmakelaars

Overtuigd? Start nu!

1 dag per week

logo vitaliteitesmakelaars

Vanaf € 76,- per uur


Kan jouw preventieteam wel wat extra kennis van een verbinder gebruiken? Of is preventie en duurzame inzetbaarheid nog helemaal nieuw voor je en wil je eens kijken wat het jouw bedrijf kan opleveren?

Onze vitaliteitsmakelaars® helpen je graag! Van generalisten ,die je overal mee kunnen helpen tot specialisten met hun eigen expertise.

1 dag in de week een Vitaliteitsmakelaar® in je team   


2-3 dagen per week

logo vitaliteitesmakelaars

Vanaf € 72,- per uur


Snel stappen zetten om jouw leef- leer of werkomgeving vitaler en of gezonder te maken? Of tijdelijke versterking nodig?

Onze vitaliteitsmakelaars® werken verspreid  door het hele land over de werkweek om jouw omgeving vitaler en gezonder te  maken. Met een zichtbaar resultaat waar mensen en organisaties letterlijk in beweging komen.


2-3 dagen per week 1 of meerdere Vitaliteitsmakelaars® in je team

4-5 dagen per week

logo vitaliteitesmakelaars

Vanaf € 69,- per uur


Zit je in-between medewerkers op het gebied van preventie of duurzame inzetbaarheid en heb je snel een oplossing nodig? Of gaat een van jouw medewerkers met (zwangerschaps)verlof?

Wat de reden ook is, wij zorgen voor de extra capaciteit die je nodig hebt.2-3 dagen per week 1 of meerdere Vitaliteitsmakelaars® in je team