Vitaliteitsmakelaars® aan de slag op bedrijventerrein
23 november 2021 

Vitaliteitsmakelaars® aan de slag op bedrijventerrein

In Breda zijn Vitaliteitsmakelaars® aan de slag gegaan met het in beweging brengen van een bedrijventerrein, met als doel om te onderzoeken wat er echt nodig is om zo collectief vitaliteit in te kopen.

Inzicht
"Wendbaarheid, innovatie- en daadkracht vormen kerncompetenties voor toekomstbestendige en impactvol opererende organisaties. Een vitale organisatie staat op drie pijlers: de klant, het proces en de medewerkers.

Een vitale organisatie is optimaal georganiseerd op het snijvlak van deze drie pijlers. Je kunt geen van deze drie verwaarlozen, want dan verliest de organisatie zijn vitaliteit. Voor een toekomstbestendige en wendbare organisatie zijn flexibel inzetbare medewerkers noodzakelijk, die zelf werken aan hun eigen ontwikkeling"

Het project Vitaal Krogten richt zich op het versterken & vergroten van een wendbare organisatie met vitale en gezonde medewerkers.

Expertise
De werkgroep van Krogten Vitaal is een samenwerking aangegaan met de Vitaliteitsmakelaars® en de lokale Stichting Vitaal Breda. Deze organisatie opereert stedelijk en bestaat uit een netwerk van meer dan 50 professionals, die geloven in vitale organisaties met meer energieke en meer productieve medewerkers, die betere prestaties leveren en duurzaam inzetbaar zijn. We zijn in staat om zo gericht maatwerk te leveren voor elk bedrijf op het bedrijventerrein de Krogten met zijn of haar uitdagingen op korte en lange termijn

Onze wens
 "Meer vitaliteit en energie bij medewerkers van bedrijven, welke wel of geen lid zijn van bedrijventerrein de Krogten, door een duurzame en strategische aanpak van vitaliteit waarbij we de resultaten van vitaliteit meetbaar maken".

Dit doen we met op maat samengestelde individuele of team vitaliteitsprogramma's. We spelen in op de behoefte op basis van onze kennis en ervaring en geven een gedegen advies na een uitgebreide intake. Dit kan een eerste werksessie zijn om vitaliteit bespreekbaar te maken of we halen met een scan de behoeften in de organisatie op en zetten deze om in duurzame programma's.

Doelstelling
 "In 2025 is het bedrijventerrein de Krogten het vitaalste bedrijventerrein van Breda, dat is waar we voor gaan. Een bedrijventerrein waar medewerkers lekker in hun vel zitten en zich fit en gezond voelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Voor Wie?
1 HR medewerker, welke nauw betrokken is bij de planning en uitvoer van het vitaliteitsbeleid binnen de organisatie.
2 HR manager of directielid, die vitaliteit binnen de organisatie strategisch agendeert, beleidsmatig ondersteunt en financieel budgetteert en tevens contactpersoon is.
3 Directielid, die verantwoordelijk is voor de interne organisatie en beslissingsbevoegd is.
 4 Medewerkers van bedrijventerrein de Krogten

Aanpak

Het programma voor Vitaal Krogten bestaat uit de volgende pijlers:

1 Inspireren

2 Leren

3 Ontmoeten

4 Programmeren

Wil je meer weten over het project of hoe je als partner kunt participeren neem dan contact op met Marcel de Visser via marcel@sportsvitalityhub.com

Het vitaalste bedrijventerrein van Breda

Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-)✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen