De Online Vitaliteitsmakelaars® gaat van start
19 mei 2021 

De Online Vitaliteitsmakelaars® gaat van start

Als lokale vitaliteitsmakelaar® verbind jij vraag en aanbod aan elkaar. Werken aan een succesvolle vitaliteitscommunity die impact maakt en zo bijdraagt een een gezonder, vitaler en veerkrachtiger Nederland? Wacht niet langer, in 4 maanden coachen we jouw als professional om een succesvolle leef -leer en of werkomgeving in te richten.Wat is er nodig voor het inrichten van een vitale omgeving? Wat wil je doelgroep? Wat is jouw rol hierin? Hoe zet je de juiste tools in? Wat maakt jou de verbinder van vitale groei? Een duurzaam model voor een ideale werk- leer- of leefomgeving. Leer hoe je vitaliteit kan laten groeien door te verbinden. Sluit je aan bij de Vitaliteitsmakelaars® Academy

Veel bedrijven, scholen en gemeentes hebben vitaliteit hoog op de agenda staan en vinden het belangrijk dat haar medewerkers, leerlingen en inwoners fit & vitaal zijn. Om de gezondheid te bevorderen kunnen hiervoor vitaliteitsmakelaars® worden ingezet om medewerkers en inwoners vooruit te helpen met hun gezondheid en vitaliteit.

De insteek is het opzetten van een lokale vitaliteitscommunity, waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Wat is er nu echt nodig? Waar heeft een werk- of leefomgeving behoefte aan? Hoe breng je dit samen? Hoe richt je een succesvolle lokale vitaliteitscommunity in en welke rol heb jij als lokale vitaliteitsmakelaar®.

Herken jij jezelf?

Je bent een verbinder en je wilt mensen vitaler en gezonder maken. Vitaliteit is tegenwoordig het begrip om programma’s lokaal op te zetten en de verbindingen te maken tussen de verschillende domeinen en samenwerkingsverbanden. Maar hoe doe je dit nu, zonder dat het je teveel werkt gaat kosten….

De online Vitaliteitsmakelaars® Academy in een nutshell

  • Een compleet stappenplan hebt, waarmee je stap voor stap jouw lokale vitaliteitscommunity start, bouwt en succesvol laat groeien?
  • Je weet hoe je moet beginnen, welke platformen er zijn en het beste bij je passen.
  • Je inspireert en deelt en je hebt een strategie om zo mensen vitaler en gezonder te maken.
  • Je verbindt op de juiste manier en je omgeving wil leren en is actief.
  • Vitale groei staat centraal en bouwt aan een succesvolle werk- leer en of leefomgeving.
  • Je gebruikt de juiste passende modellen en een efficiënte werkwijze
  • Er ontstaat een vitaliteitscommunity, welke zowel voor deelnemers, aanbieders als jezelf een win-win situatie brengt.
  • Een groeiende vitaliteitscommunity waar vraag en aanbod bij elkaar komen

Investering Vitaliteitsmakelaars® Academy. Eenmalig speciaal aanbod tot 31 mei 

In totaal werken we met 4 fases bestaande uit in totaal 10 modules (documenten, modellen, video’s etc). Binnen de modules zet je stap voor stap richting naar jouw vitaliteitsmodel. Jij bepaalt de snelheid en investering in tijd en energie. We adviseren je om alle modules te doorlopen en regelmatig bij de groepscalls aanwezig te zijn om je te laten inspirerente leren van anderen en aan de slag te gaan. Je ontvangt via de modules verschillende opdrachten, zodat je niets vergeet om je leef-leer- of werkomgeving succesvol in te richten en vitaler te maken voor je doelgroep.

Ga aan nu aan de slag en wordt Vitaliteitsmakelaar®! Ja, je ziet het goed je mag je dan ook officieel Vitaliteitsmakelaar® noemen, het merk, logo en alle modellen gebruiken. Wacht dus niet langer en sluit je aan bij onze beweging en community en ontmoet daar gelijkgestemden om zo Nederland vitaler en gezonder te maken.

Alleen de eerste lichting van Vitaliteitsmakelaars® kunnen gebruik maken van bovenstaande aanbieding. In de toekomst gaat de opleiding € 1.495,- kosten maar speciaal voor nu bieden we deze aan voor maar € 995,-

Vanaf 1 juni gaat de Academy open, zorg dat jij erbij bent! Ga het gewoon doen! Meer informatie en aanmelden klik hier

Met vitale groet,

 

Marcel de Visser

Anita Verstappen

 

vitaliteitsmakelaars academy

Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-) ✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen