Ben jij een verbinder? Lees dan verder...
05 augustus 2021 

Ben jij een verbinder? Lees dan verder...

De wortels van Vitaliteitsmakelaars® zijn diep verankerd in inspireren, organiseren, leren en faciliteren. Wij zijn een team met een netwerk van specialisten om ons heen op één of meerdere gebieden. Vitaliteitsmakelaars® bestaat uit een Community Vitale groei en een Vitaliteitsmakelaars® Academy. Een innovatief netwerk, die het optimale rendement uit een lokale vitaliteitscommunity haalt.

Inspireren & leren

Wij geloven dat je samen verder komt. Je gaat leren wanneer je geïnspireerd bent en je op een gemakkelijke manier samen kunt communiceren en content kunt consumeren.

Organiseren & faciliteren

Vitaliteitsmakelaars® maakt gebruik van de nieuwste technologien. Wij organiseren & faciliteren de vraagstukken, omtrent vitaliteit en gezondheid voor professionals en maken dit eenvoudig in lokale vitaliteitscommunities.

Wij geloven in een vitale samenleving, waar samenwerking centraal staat. Waar we elkaar helpen groeien en waar partijen elkaar binnen lokale vitaliteitscommunities gemakkelijk kunnen vinden en er een ‘eenheid’ wordt gevormd om elkaar verder te helpen.

Vitaliteitsmakelaars® zijn de verbinders voor vitale groei voor bedrijven, gemeenten en scholen. We bouwen aan een hechte lokale community. Dit doen we door te inspireren en ‘mensen’ en ‘organisaties’ te verbinden met elkaar en ze letterlijk in beweging te brengen.

Herken jij jezelf?

Je bent een verbinder en je wilt mensen vitaler en gezonder maken. Vitaliteit is tegenwoordig het begrip om programma’s lokaal op te zetten en de verbindingen te maken tussen de verschillende domeinen en samenwerkingsverbanden. Maar hoe doe je dit nu, zonder dat het je teveel werkt gaat kosten….

 • Waar moet je beginnen? Wie is je doelgroep? Wat hebben ze nodig? Hoe breng je ze bij elkaar in een vitaliteitscommunity? Welke tools en platformen zijn geschikt? Wat voor plannen kun je maken en welke modellen zijn beschikbaar? Wat zet je daar in?
 • Wat kost het allemaal? Maar wat levert het juist op? Met welke bestaande activiteiten is dit te combineren? Met welke stakeholders kan ik samenwerken?
 • Je hebt al een plan wat betreft het vitaler maken van je werk- leer -of woonomgeving, maar je hebt geen idee of het je iets oplevert. Je ziet door de bomen het bos niet meer als het gaat om projecten, aanbieders en uiteindelijke resultaten.
 • Je vindt het lastig om op een makkelijke manier de verbindingen te leggen en je wilt eigenlijk een levendige vitaliteitscommunity waar altijd wel iets gebeurd. Mensen elkaar helpen en zo samen vitaler en gezonder worden. Mensen die een stuk zelfregie oppakken en elkaar stimuleren en activeren, zodat jij je kan bezig houden met het scouten van de juiste tools.
 • Eigenlijk ben je al tijden bezig om met dezelfde plannen en projecten en probeer je er een beweging in te brengen, maar het lukt niet of nauwelijks. Mensen voelen zich niet betrokken en je denkt steeds:
 • Hoe krijg ik de mensen vitaler en gezonder? Je hebt eigenlijk hele goede ideeën en waarde te bieden!
 • Hoe blijven mensen betrokken en actief? Hoe haal je het beste in anderen naar boven? Doe jij het alleen of kun je ambassadeurs inzetten? Hoe maak je het leuk en bijzonder? Niet alleen binnen de vitaliteitscommunity, maar ook voor jezelf.
 • Hoe pas je jouw waarden toe binnen de lokale vitaliteitscommunity en met wie wil je gaan samenwerken?
 • Uiteindelijk wil je resultaten halen. Wanneer zie je vitale groei in je community? Hoe kun je dat realiseren? Wat heb je daar nog meer voor nodig? Wat maakt jouw de ideale vitaliteitsmakelaar?

Hoe zou het zijn als je…………

 • Een compleet stappenplan hebt
 • Je weet hoe je moet beginnen, welke platformen er zijn en het beste bij je passen.
 • Je een strategie hebt om zo mensen vitaler en gezonder te maken.
 • Je verbindt en je omgeving actief wil leren.
 • Vitale groei centraal staat en bouwt aan een succesvolle werk- leer en of leefomgeving.
 • Je de juiste passende modellen weet toe te passen
 • Een actieve sfeervolle vitaliteitscommunity met gelijkgestemden ontstaat.
 • Waar tips en tops te vinden zijn en passende tools van vitale aanbieders, welke gemakkelijk ingezet kunnen worden.
 • Waar mensen willen delen en zich thuis voelen.
 • Waar veel waarde wordt gegeven en mensen graag terugkomen om nieuwe informatie op te halen of connecties willen maken.

Verbinders voor vitale groei, dat zijn de vialiteitsmakelaars in spe. Bovenstaande is mogelijk in jouw werk-leer- en of leefomgeving als je meedoet met de Online Vitaliteitsmakelaars Academy.

Sluit je dus snel aan en klik hier voor meer informatie

 
Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-)✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen