Download gratis 10 tips voor een vitale community
02 augustus 2021 

Download gratis 10 tips voor een vitale community

Ben je een ambitieuze verbinder, ondernemer, HR manager, (sport)coach, trainer,  of expert? Wil jij jouw werk- of leefomgeving vitaler en gezonder maken? Werken aan een succesvolle vitaliteitscommunity die impact maakt en zo bijdraagt een een gezonder, vitaler en veerkrachtiger Nederland? Yes, dan zit je goed bij de Vitaliteitsmakelaars® Samen met andere gelijkgestemden die elkaar inspireren, van elkaar leren en hun vitaliteitscommunity willen laten groeien We hebben een gratis E-Book voor je: Hoe je in 10 stappen een succesvolle lokale vitaliteitscommunity inricht en deze laat groeien.

Zet preventie op de agenda! Wil jij dat medewerkers en of inwoners lekker in hun vel zitten. En zo beter in staat zijn om gezondere keuzes te maken? Start als vitaliteitsmakelaar een lokale vitaliteitscommunity. Om concreet te werken aan een lokale vitale leef- leer- of werkomgeving geven we de 10 gratis tips weg. Of je nu een HR manager bent binnen een bedrijf of lokaal als (sport)coach, docent, aanbieder betrokken bent bij een lokaal preventie of sport akkoord. Samenwerken en verbinden is het sleutelwoord. We leiden verbinders op voor vitale groei. Wij helpen je met het inrichten van een lokale vitaliteitscommunity met als doel om op een gemakkelijke manier de werk- leer- of leefomgeving vitaler en gezonder te maken.

In dit e-book leren we je hoe je kunt deelnemen en het zelf ook kunt toepassen in je eigen business.

Sluit je aan en start of activeer je vitaliteitscommunity op het werk, school, wijk of gemeente. Leer stap voor stap hoe jij als lokale Vitaliteitsmakelaar® de verbindingen legt om zo mensen in jouw omgeving gezonder en vitaler te maken.

Meer informatie

We hebben een speciale website ingericht www.vitaliteitsmakelaars.nl waar alles staat beschreven over de academy en de community. Download hier het gratis E-boek en ontvang GRATIS 10 stappen-plan.

Hierin is opgenomen:

  • Wat de stappen zijn om een succesvolle lokale vitaliteitscommunity in te richten
  • Hoe je vitaal leiderschap moet inzetten om lokaal succesvol te zijn
  • Wat voor soorten modellen er zijn om vitaal te groeien
  • Hoe je verbinding maakt met je doelgroep en ze zo vitaler en gezonder kunt maken met een lokale vitaliteitscommunity
Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-)✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen