Black Friday daar doen wij niet aan mee, maar wel aan Green Friday!
26 november 2021 

Black Friday daar doen wij niet aan mee, maar wel aan Green Friday!


Black Friday daar doen wij niet aan mee, maar wel aan Green Friday!

Vandaag is het 𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟 𝔽𝕣𝕚𝕕𝕒𝕪 🍃! Wij gaan samen met @TreesforAll en vele anderen op Groen. Géén Black Friday kortingsacties die ervoor zorgen dat we met z’n allen in korte tijd nog veel meer nemen. Vandaag geven wij juist iets terug aan de aarde. Samen met Trees for All planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Vietnam 🌳. Ga jij ook op Groen?

Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen. Impuls gedreven aankopen dus. Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaan wij anders doen!

Wij roepen dat we altijd zaadjes planten en gebruiken in onze opleiding de VITATREE als metafoor en ons logo is een boom. Vanaf nu geven we daarom liever iets terug aan de aarde. Daarom maken wij vanaf nu op 26 november van Black Friday, Green Friday. Hiermee gaan we in de toekomst samen met onze partners investeren in een groenere planeet. En we starten met de zwartste dag van het jaar op Groen door vanaf nu zoveel mogelijk bomen te gaan planten Het doel? We hebben ons aan gesloten bij een goed doel: Met iedere opdracht en of verkoop van een opleiding gaat er een gedeelte naar Trees for All>>

"Trees for All gelooft in de kracht van samenwerken. Juist door te bouwen aan duurzame partnerships, kunnen we onze lange termijn betrokkenheid garanderen en maximale impact hebben. We gaan voor kwaliteit en kiezen daarom zorgvuldig onze projecten. Met de donaties die we ontvangen kunnen we deze projecten helpen realiseren. Inmiddels hebben we al ruim 500 business partners en meer dan 15.000 donateurs. Van klein tot groot, we planten bomen voor en met iedereen. Niet voor niks heten we Trees for All".

Doe je mee?
Schrijf je in voor het GRATIS webinar op 8 december: 
Hét beroep van de toekomst: Vitaliteitsmakelaar®>>

Wij wensen je een toffe groene vrijdag toe!

Met vitale groet,

Marcel de Visser
Anita Verstappen


Over de schrijver
Marcel in een nutshell In plaats van ellenlange verhalen te schrijven zal ik je tijd niet verdoen en een korte opsomming maken. Wil je meer weten? Stuur me simpelweg een berichtje ;-)✅Eerste Vitaliteitsmakelaar® van Nederland ✅Eigenaar CoreVitality ✅Initiatiefnemer van Stichting Vitaal Breda, Vitaliteitsmakelaars.nl en Sports + Vitality ✅30 jaar ervaring binnen de branche Sport & Bewegen, vitaliteit en marketing ✅Dagelijks in de natuur te vinden voor een wandeling of fietsronde op de racefiets ✅Gaat graag op een actieve vakantie naar tropische bestemmingen, maar is ook te porren voor een fietsvakantie in eigen land. ✅Is ooit duikinstructeur geweest ✅Is helemaal gek van carnaval in ut Kielegat ✅Heeft een hekel aan negatieve energie, maar wordt super blij van positieve mensen ✅Houd van een hapje en drankje met vrienden ✅Gaat voor een vitaler en gezonder Nederland? Doe je mee?
Reactie plaatsen