Al werkend het vak leren

Bij Vitaliteitsmakelaars NL hoef je niet eerst een jaar met je neus in de boeken te zitten, maar ben je vanaf dag één aan het werk. Je krijgt van ons alle begeleiding die je nodig hebt om je omgeving zo goed als mogelijk te helpen.

Meer over de inhoud van de Vitaliteitsmakelaars® opleiding lees hier meer >>>

Onze boodschap

Veel bedrijven, scholen en gemeentes hebben vitaliteit hoog op de agenda staan en vinden het belangrijk dat haar medewerkers, leerlingen en inwoners fit & vitaal zijn. Om de gezondheid te bevorderen kunnen hiervoor vitaliteitsmakelaars® worden ingezet om medewerkers en inwoners vooruit te helpen met hun gezondheid en vitaliteit.

De insteek is het opzetten van een lokale vitaliteitscommunity, waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Wat is er nu echt nodig? Waar heeft een werk- of leefomgeving behoefte aan? Hoe breng je dit samen? Hoe richt je een succesvolle lokale vitaliteitscommunity in en welke rol heb jij als lokale vitaliteitsmakelaar®.

Onze belofte

✓ Coaching en begeleiding

✓ Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden o.a. via de Vitaliteitsmakelaars Academy

✓ Een uitdagende en leerzame werkomgeving met professionele begeleiding

✓ Een vast platform, van alle gemakken voorzien (24/7 beschikbaar)

✓ Een informele werksfeer waar vanuit het harT gewerkt wordt, waar ruimte is voor humor en gezelligheid;

✓ Doorgroeimogelijkheden

✓ De mogelijkheid om zelf je werktijden in te plannen

✓ Een groot netwerk; leef-, leer- en werkomgeving

✓ Leadvoorziening, jij ziet dus welke opdrachten er op de markt komen voor ze vaak op andere kanalen verschijnen


Aanbod

Je gaat de investering aan met jezelf door je aan te sluiten bij het netwerk. Je krijgt automatisch toegang tot de Vitaliteitsmakelaars® Academy. In totaal werken we met 4 fases bestaande uit in totaal 10 modules (documenten, modellen, video's etc). Binnen de modules zet je stap voor stap richting naar jouw vitaliteitsmodel. Jij bepaalt de snelheid en investering in tijd en energie. We adviseren je om alle modules te doorlopen en regelmatig bij de Intervisies (online) aanwezig te zijn om je te laten inspireren, te leren van anderen en aan de slag te gaan. Je ontvangt via de modules verschillende opdrachten, zodat je niets vergeet om je leef-leer- of werkomgeving succesvol in te richten en vitaler te maken voor je doelgroep.

Doe je mee?

Je kunt je direct hier inschrijven >>> 

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je nog met ons in gesprek? laat het ons weten, dan kunnen we met elkaar de verbinding aan en in gesprek.

 We kijken uit naar een mooie samenwerking om zo samen Nederland vitaler en gezonder te maken.

 
 Met vitale groet,

 Anita Verstappen

werkend het vak leren

Over de schrijver
Samenwerken, nieuwe verbindingen leggen, inspireren en het delen van kennis geeft me voortschrijdende ontwikkeling in (persoonlijk) leiderschap. Ik zet graag mensen ‘in beweging’ met als doel te inspireren tot zelfmanagement, onze maatschappij te ondersteunen en te begeleiden naar een duurzaam en gezond gedrag.Wat maakt mij optimaal vitaal? Dat is een vraag die je je altijd mag blijven stellen.
Reactie plaatsen